Een huwelijksviering.....
Op 4 februari... hebben we een huwelijksviering gehad onder leiding van Loek Boer. Na een kennismakingsgesprek met hem hadden we gelijk een positief gevoel. Na enkele avonden plezierige en goede gesprekken te hebben gevoerd, hebben we een definitief draaiboek en liturgie voor onze viering opgesteld. Dit alleen al was een belevenis op zich. Loek heeft ons geholpen met rituelen en (bijbel)teksten. Het eindresultaat was een warme, persoonlijke en zeer waardevolle huwelijksviering. Wij kijken er met veel plezier op terug. En wij niet alleen.... De aanwezigheid van Loek is veel besproken. Van vrienden en familie hebben we veel positieve reacties mogen ontvangen. Als verhalenverteller heeft Loek later op de dag nog een tweetal verhalen verteld. Ook dit was voor kind en volwassene een plezierige 'levensles'. Loek, bedankt, mede door jouw bijdrage kijken we terug op een meer dan geslaagde dag!
Een bruidspaar uit Ommen
.


Een huwelijkssluiting.
Onze trouwceremonie was geweldig. Loek is een warme, hartelijke persoonlijkheid die ons alle ruimte heeft gegeven voor een eigen inbreng: een persoonlijk verhaal, mooi gezongen liedjes door familieleden en een zelf geschreven trouwgelofte. Ook het prachtige verhaal en de symbolen die Loek bij de huwelijkssluiting gebruikte zijn ons bijgebleven. Loek heeft ons getrouwd met veel aandacht voor onze situatie, met veel toewijding en humor! Wie een bijzondere huwelijkssluiting wil, is bij hem zeker aan het juiste adres!
Een bruidspaar uit Mook.


Een bezinningsmoment / viering.
25 april 2008 was voor ons een onvergetelijke dag. Met hulp van Loek zijn we erin geslaagd om onze trouwdag op ene hele speciale en persoonlijke manier vorm te geven, Ww wilden geen officieel kerkelijke huwelijksinzegening, maar wel een samenzijn met de nodige verdieping. Daar zijn we zeker in geslaagd. Tijdens de viering was Loek zowel ‘spreekstalmeester’ als verhalenverteller en dat was een prima combinatie. Verder heeft hij osn geholpen met het vinden van teksten en rituelen die bij ons passen!
David en Hubertina, Lemmer.

Huwelijkssluiting Mathijs en Esther.
We willen je even laten weten dat wij (en onze gasten) onze huwelijkssluiting door jou erg leuk vonden, Het was helemaal zoals we het ons hadden voorgesteld: vlot en persoonlijk. Gasten vroegen ons: “Hoe komen jullie toch aan die leuke man? Wat een persoonlijke toespraak!” Dus hartstikke bedankt voor jouw aandeel in onze trouwdag!
Groet van Matthijs en Esther.