Kindertheater het hek van de dam

65 jaar.
Nogmaals hartelijk dank voor je mooie vertellingen op mijn feest! We hebben alleen maar positieve en leuke reacties van ons gezelschap gehad! Het is ‘een gouden greep’ voor zulke gelegenheden. We wensen je nog veel inspiratie voor de komende verhalen!

Wim en Tini, Ommen

 

Een feest voor oma…..
De afgelopen week hebben we veel positieve reacties en bedankjes gehad naar aanleiding van je verhalen in het verzorgingshuis De Koppel in Almelo. Oma heeft veel mensen gebeld om ze te bedanken voor hun aanwezigheid op haar verjaardagsfeest en om na te praten over hoe leuk het wel niet was. Ze heeft samen met haar gasten en andere huisbewoners echt genoten en dat was onze bedoeling! Onze kinderen willen je nog bedanken voor het complete verhaal van de steen: zij vonden het ook heel leuk. En als we nog even weer je stem willen horen om terug te denken aan hoe het was, luisteren we even naar de demo op je website!

Michel, Paula, Glenn en Ebise Spoelstra-Koot, Tiel.

 

Een 60-jarige verjaardag ...
Bij een 60-jarige verjaardag leek het de jarige een goed idee om een cadeau aan de gasten te geven. En daarbij kwam ze op het idee om hen "op verhaal te laten komen" omdat zij zelf zulke geweldige herinneringen aan verhalen vertellen c.q. voorlezen had. Zonder verhalen die mensen elkaar doorgeven, is leven kaler en belangrijke gebeurtenissen vieren onmogelijk.Hier kwam het goed uit dat een vriendin een verhalenverteller kende die Loek Boer heet. Voor mij en voor alle gasten was het een feest van herkenning, ontroering, weemoedige herinneringen en een hart onder de riem voor de nog toegemeten tijd. En daarna gaat het door want verhalen aan onze kinderen vertellen en doorgeven leeft in mijn familie.

Ank van der Ham, Vaassen

 
Een verjaardag in het bos …
Dank je wel Loek voor jouw verhaal op 14 juni. Het was een echte verrassing voor me. Voor veel van mijn gasten was het een eerste kennismaking met een verhalenverteller. Het leuke is dat ik trots ben als zij zeggen ervan onder de indruk geweest te zijn.

Ria, Veenendaal

 

Een verhalenverteller tijdens een boottocht ...
Wij, mijn man en ik, waren uitgenodigd voor een bijzonder leuk georganiseerd  verjaardagsfeest van een vriendin. We zouden getrakteerd worden op een boottocht over de IJssel. Tijdens deze zeer geslaagde boottocht werd er aangekondigd dat er een verhalenverteller onder de gasten was die Loek heette en die ons een aantal van zijn verhalen zou vertellen. Nu kennen we Loek van nabij, dus zagen we vol ongeduld uit naar zijn levendige uitbeelding van humoristische verhalen. Aan de hand van een voorwerp uit z'n rugzak voerde hij ons mee in de verhalen die hij vertelde en door zijn pakkende en enthousiaste verteltrant kreeg ik het gevoel weer even kind te zijn.

Wij vonden het erg leuk om dit mee te hebben gemaakt en het gaf het feest een dimensie meer voor mij. Een echte aanrader dus.

Henny van de Graaf, Raalte

 
Een 25-jarig huwelijksfeest
Nogmaals heel hartelijk dank voor uw bijdrage aan ons 25-jarig huwelijksfeest. Niet alleen wij maar ook onze gasten waren aangenaam verrast door de mooie verhalen, die door uw manier van vertellen ons allemaal hebben geboeid. Wij hebben vele complimenten van onze gasten gehad voor ons idee een verhalenverteller uit te nodigen, maar u bent degene die het heeft waargemaakt!

Hilco en Wilma Klomp, Enschede.


Familieweekend als verrassing ...
Ter gelegenheid van de 70e verjaardag van Arend, mijn man, organiseerden we een verrassings-familie-weekend. De leeftijd varieerde van 4 tot 80+. Op zaterdagavond vertelde Loek eerst voor de kleintjes, die heel aandachtig luisterden. Maar ook de ouderen luisterden toen al geboeid!

Na een pauze volgden verhalen voor de 'groten': uit de Drentse geschiedenis verhalen over de hunebedbouwers en tot slot een prachtig verhaal over een wondersteen.De steen kreeg een plaatsje in onze boekenkast: een tastbare herinnering aan een boeiend verteller, een mooi verhaal in een goed weekend! Warm aanbevolen!

Bouwien Berkenbosch, Assen


Ter gelegenheid van een lustrum ...

Op het 8e lusterum van mijn vriendin Inge heeft Loek Boer een geweldige voorstelling gegeven. Voor velen was het een eerst kennismaking met een verhalenverteller. Iedereen weet na dit feest dat vertellen meer is dan een verhaaltje voor het slapen gaan.

Loek kreeg het voor elkaar om de zaal muisstil te krijgen en vol aandacht te laten luisteren.. Ik zag dat iedereen 'in het verhaal zat'! Zeer knap, dus vanaf deze kant absoluut een aanrader.

Jeroen Bisschops, Zwolle.