Dag Loek,
Je verhaal op onze kerstbijeenkomst in Roosendaal is erg gewaardeerd. Ik heb er veel positieve reacties op gehad.

Erik van der Helm, PWConsulting CulemborgWe have invited Loek Boer to entertain our guests during the opening of our new offices.
In a formal setting where the guests may not always be acquainted, Loek's English stories brought people into conversations in a very natural way. Having a storyteller worked out as a nice touch at the gathering ans Loek did a good job by bringing spoken words alive.


Lydia Willemse, Office Manager Euryton Trust Management AmsterdamBedrijfspresentatie   4Motion
Ter introductie op de presentatie van onze nieuwe bedrijfsstrategie hebben we Loek gevraagd een pakkend verhaal te schrijven dat aansloot bij de cultuur en drijfveren van onze onderneming. 
Hoewel het erg moeilijk is om de strategie van een onderneming in verhalen en beelden te vervatten is Loek hier buitengewoon goed in geslaagd.
Nog beter was de wijze waarop hij dit verhaal ten gehore bracht. Iedereen zat letterlijk met open mond te luisteren!
Niet alleen hebben we de samenwerking met Loek als zeer prettig ervaren, zijn verhaal heeft ook zeker bijgedragen aan het succes van onze presentatie!

Gerwin Hop, directeur 4Motion "advies in beweging".Personeelsdag  Van Elderen Accountants
Een keer per jaar houden we een personeelsdag. 's Ochtends een educatief programma, 's middags de nodige ontspanning. Loek Boer maakte de koppeling.
Zeer geamuseerd hebben 55 personeelsleden van Van Elderen Accountants geluisterd naar drie boeiende verhalen, die hij uit zijn rugzak toverde!. Het was aangenaam hem als verhalenverteller in ons midden te hebben.

Marijke HeekPersoneelsfeest Pittsburgh Con. Dronten
We kijken terug op een prachtige dag met een heel goede herinnering aan de verhalen in de zandverstuiving! We hebben genoten van de humor van oom Theodoor, de puurheid van de bramenplukker (helemaal geweldig om dit verhaal te horen midden in de natuur met het gekwinkeleer van vogels rondom!) en de wijsheid van de 'soepsteen'.
Het was heerlijk 'op adem komen', liggend of zittend in het zand na een vermoeiende fiets/wandeltocht, luisterend naar prachtige verhalen die boeiend verteld werden!

Aart en Annelies v.d. Snoek.