MogelijkhedenOp lokatie

Loek laat zich graag door u uitnodigen om te vertellen tijdens:

De inhoud en lengte van het programma  wordt in overleg samengesteld.
Het is ook mogelijk een speciaal programma te vragen rond een van de christelijke feesten. Voor kerkdiensten zijn er verhalen voor jong en oud. Bij een trouwerij, begrafenis of crematie vertelt Loek Boer een verhaal bij een ritueel dat hij uitvoert. Als Ambtenaar van de Burgerlijke Stand kan Loek ook in veel gevallen de formele huwelijkssluiting verzorgen.

foto

 
Drie bijzondere voorstellingen

  1. De buit bedroeg ruim 46 miljoen.... Een muzikaal verhalenprogramma met Joodse liederen en 2 verhalen uit de Tweede Wereldoorlog. Een indringend programma samen met Duo NIHZ. Voor meer informatie: Download de flyer

  2. "In an Irish Inn..." een vrolijk avondvullend programma met Ierse liederen en verhalen. Muziek en zang: Jan Wessels. Verhalen Loek Boer. Download de flyer voor meer informatie.

  3. Verteloptredens met begeleiding van piano of harp door professionele spelers.

Mini-thuis-theater

U bent ook met uw gezelschap tot ongeveer 15 personen welkom in ons  'mini-thuis-theater' in Hoogeveen of als het weer het toelaat- buiten op het terras aan de waterkant.

Datum en programma stellen we graagin overleg met u vast. De kosten zijn daarom ook flexibel, maar steeds verzorgen we graag uw kopje thee/koffie, fris of wijn in pauze of na afloop van de voorstelling. Leuk voor een middag of avondje uit!

Wandelen en luisteren

Maak een afspraak met Loek Boer voor een prachtige wandeling en geniet van natuur, uitzicht  en... leuke, spannende en ontroerende verhalen over gebeurtenissen uit vroeger jaren.. 

Leuk voor jong en oud!